Kreta

Hotel Cactus Village
Geef uw mening

Hotel Cactus Village

In het kindvriendelijke Hotel Cactus Village kunt u genieten van de echt Griekse sfeer en gezelligheid. Het hotel ligt slechts door een weg gescheiden van het strand en ook de leuke Barstreet

van Stalis is binnen enkele minuten lopen bereikt. Wanneer u verblijft in Hotel Cactus Village kunt u ook gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen zusterhotel Cactus Beach.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Stalis Stalida, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
In het kindvriendelijke Hotel Cactus Village kunt u genieten van de echt Griekse sfeer en gezelligheid. Het hotel ligt slechts door een weg gescheiden van het strand en ook de leuke Barstreet van Stalis is binnen enkele minuten lopen bereikt. Wanneer u verblijft in Hotel Cactus Village kunt u ook gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen zusterhotel Cactus Beach.
Hotel Cactus Village is een leuk All inclusive hotel voor het hele gezin! Het hotel heeft een ideale ligging in Stalis, op slechts enkele meters van het strand en de gezellige Barstreet. Wanneer u in Cactus Village verblijft kunt u ook gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen zusterhotel Cactus Beach.
Uw zomervakantie in Hotel Cactus Village, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Cactus Village (Bron: sunweb)
  • Hotel Cactus Village
  • Hotel Cactus Village