Kreta

Hotel Aquis Vasia Beach & Spa
Geef uw mening

Hotel Aquis Vasia Beach & Spa

Zodra u bij Aparthotel Aquis Vasia Beach & Spa arriveert wordt u er even stil van... Wat is dit een schitterend hotel. En ook nog eens dichtbij het gezellige centrum van Sissi!

Als gast wordt u hier omgeven door de unieke en stijlvolle uitstraling van dit ware vakantieparadijs waar het u werkelijk aan niets zal ontbreken. 's Avonds een lekker stukje verse vis bij het diner, een italiaanse salade Caprese of kiest u liever uit een gevarieerd buffet? Het kan allemaal. Nog even ontspannen in de sfeervolle bar aan het water met een goed glas wijn voor het ultieme vakantiegevoel!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Aquis Vasia Beach & Spa in Sissi, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 469,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 984,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (7)
<br />Het prachtige Hotel Aquis Vasia Beach & Spa is het ideale adres voor een onbezorgde vakantie! Het mooie zwembad nodigt uit voor een verfrissende duik en op de ligbedden kun je heerlijk relaxen. De kamers zijn comfortabel ingericht. De uitgebreide all inclusive formule maakt je verblijf helemaal compleet! <br />
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Zodra u bij Aparthotel Aquis Vasia Beach & Spa arriveert wordt u er even stil van... Wat is dit een schitterend hotel. En ook nog eens dichtbij het gezellige centrum van Sissi! Als gast wordt u hier omgeven door de unieke en stijlvolle uitstraling van dit ware vakantieparadijs waar het u werkelijk aan niets zal ontbreken. 's Avonds een lekker stukje verse vis bij het diner, een italiaanse salade Caprese of kiest u liever uit een gevarieerd buffet? Het kan allemaal. Nog even ontspannen in de sfeervolle bar aan het water met een goed glas wijn voor het ultieme vakantiegevoel!
 Lees meer bij Sunweb
Het prachtige Aparthotel Aquis Vasia Beach & Spa is het ideale adres voor een onbezorgde vakantie! Het mooie zwembad nodigt uit voor een verfrissende duik en op de ligbedden kun je heerlijk relaxen. De appartementen zijn comfortabel ingericht. De uitgebreide all inclusive formule maakt je verblijf helemaal compleet!
Uw zomervakantie in Hotel Aquis Vasia Beach & Spa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Aquis Vasia Beach & Spa (Bron: sunweb)
  • Hotel Aquis Vasia Beach & Spa
  • Hotel Aquis Vasia Beach & Spa
  • Hotel Aquis Vasia Beach & Spa
  • Hotel Aquis Vasia Beach & Spa
  • Hotel Aquis Vasia Beach & Spa
  • Hotel Aquis Vasia Beach & Spa
  • Hotel Aquis Vasia Beach & Spa