Kreta

Appartement Eleni
Geef uw mening

Appartement Eleni

Appartementen Eleni is een leuk 3-sterrencomplex in Sissi†waar de gemoedelijke sfeer je zeker goed zal doen. Maria en Marinos, de eigenaren van het complex, zijn gastvrij en zeer begaan met hun gasten.

Een wekelijks terugkerend feest is de barbecue met heerlijke Griekse specialiteiten. Je zult je hier in enkele minuten helemaal thuis voelen en een leuke vakantie tegemoed gaan!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Eleni in Sissi, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 330,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 339,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Appartementen Eleni is een leuk 3-sterrencomplex in Sissi†waar de gemoedelijke sfeer je zeker goed zal doen. Maria en Marinos, de eigenaren van het complex, zijn gastvrij en zeer begaan met hun gasten. Een wekelijks terugkerend feest is de barbecue met heerlijke Griekse specialiteiten. Je zult je hier in enkele minuten helemaal thuis voelen en een leuke vakantie tegemoed gaan!
 Lees meer bij Jiba-zomer

Appartementen Eleni is een leuk 3-sterrencomplex in Sissi†waar de gemoedelijke sfeer u zeker goed zal doen. Maria en Marinos, de eigenaren van het complex, zijn gastvrij en zeer begaan met hun gasten. Een wekelijks terugkerend feest is de barbecue met heerlijke Griekse specialiteiten. U zult zich hier in enkele minuten helemaal thuis voelen en een leuke vakantie tegemoet gaan!

 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Eleni, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Eleni (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Eleni
  • Appartement Eleni
  • Appartement Eleni