Kreta

Appartement Anixis
Geef uw mening

Appartement Anixis

De perfecte keuze voor een vakantie met als doel : uitrusten en genieten!Het appartementencomplex Anixis is in typisch Griekse stijl gebouwd en ligt op een paar minuten lopen van het strand en

op ongeveer 5 minuten loopafstand van het centrum. Vanaf het zwembad heb je een prachtig uitzicht op de blauwe Egeďsche Zee.De eigenaren Eleni en Vassili zullen er alles aan doen om er een fantastische vakantie van te maken. Ze kunnen heerlijk Grieks koken en wat is er dan lekkerder dan jezelf te laten verwennen met de lekkernijen van de Griekse keuken! Het appartement is rustig gelegen en ligt ook direct aan zee, waardoor je iedere avond kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Anixis in Sissi, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 330,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
De perfecte keuze voor een vakantie met als doel : uitrusten en genieten!Het appartementencomplex Anixis is in typisch Griekse stijl gebouwd en ligt op een paar minuten lopen van het strand en op ongeveer 5 minuten loopafstand van het centrum. Vanaf het zwembad heb je een prachtig uitzicht op de blauwe Egeďsche Zee.De eigenaren Eleni en Vassili zullen er alles aan doen om er een fantastische vakantie van te maken. Ze kunnen heerlijk Grieks koken en wat is er dan lekkerder dan jezelf te laten verwennen met de lekkernijen van de Griekse keuken! Het appartement is rustig gelegen en ligt ook direct aan zee, waardoor je iedere avond kunt genieten van een prachtige zonsondergang.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Anixis, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Anixis (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Anixis