Kreta

Appartement Amarylis
Geef uw mening

Appartement Amarylis

Zin in gezelligheid? Dit kleine gezellige complex heet Appartementen Amarylis. Er is een mooie tuin met buitenzwembad en een apart kinderbad. Je bent hier verzekerd van een zeer persoonlijke sfeer. De eigenaresse

doet er alles aan om het geheel persoonlijk te maken, maar ze doet vooral haar best om je een fijne vakantie te bezorgen. Vlakbij het complex is een klein rotsstrand te vinden, dat zeker de moeite waard is om eens een bezoekje te brengen. De gezelligheid van kleine restaurants, barretjes en winkeltjes zijn op 5 minuten loopafstand te vinden in het centrum van Sissi. Zin in een ander plaatsje, Malia en Stalis liggen op slechts 4 kilometer van Appartementen Amarylis.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Amarylis in Sissi, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 325,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Zin in gezelligheid? Dit kleine gezellige complex heet Appartementen Amarylis. Er is een mooie tuin met buitenzwembad en een apart kinderbad. Je bent hier verzekerd van een zeer persoonlijke sfeer. De eigenaresse doet er alles aan om het geheel persoonlijk te maken, maar ze doet vooral haar best om je een fijne vakantie te bezorgen. Vlakbij het complex is een klein rotsstrand te vinden, dat zeker de moeite waard is om eens een bezoekje te brengen. De gezelligheid van kleine restaurants, barretjes en winkeltjes zijn op 5 minuten loopafstand te vinden in het centrum van Sissi. Zin in een ander plaatsje, Malia en Stalis liggen op slechts 4 kilometer van Appartementen Amarylis.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Amarylis, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Amarylis (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Amarylis