Sfaka

 
Hotel (1)
Regio's
Kreta (563)
Plaatsen
Sfaka (1)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Sfaka in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Sfaka. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Sfaka, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & Spa

Kreta Sfaka

Traditioneel en luxe tegelijk Ik heb iets met bergdorpjes. Lekker langzaam er door heen rijden en alles in je opnemen. Dat doe ik ook als ik in Skafa aankom. Ik ben

op weg naar ?Cressa Ghitonia?, dat ik voor dit weekje Kreta heb geboekt. De foto?s die ik heb gezien, beloven veel! Ik houd in het dorp de bordjes ?Cressa Ghitonia? aan, kom uit op een parkeerplaats, laat mijn auto achter en loop vervolgens door kleine, nauwe steegjes. Best romantisch dit! Dan doemt ineens een mooi complex van vijftien gerenoveerde appartementen en studio?s op. Wauw! Ze ogen authentiek en ik zie balkons en terrassen met grote terracotta potten vol kleurrijke bloemen en een kleine binnenplaats met een uitnodigend zwembad met luxe ligbedden als middelpunt. Alles is traditioneel en luxe tegelijk. Een hartelijk ?Welcome dear, how was your trip?? maakt duidelijk dat ik goed zit. Ik word hartelijk ontvangen door een supervriendelijke Griekse jongedame: eigenaresse Maira. Ze ontfermt zich over mijn bagage en nodigt mij spontaan uit voor een verfrissend drankje in het familierestaurant. Heerlijk zo?n ontvangst! Ik weet meteen weer waarom ik zo graag op Kreta kom. Een verblijf in Cressa Ghitonia is heel bijzonder, zo weet ik nu. Hier krijg je cht de kans om je lekker onder te dompelen in de Griekse gastvrijheid en te genieten van een uitstekende service en het comfort van het luxe leven. Je komt op deze unieke locatie met de verrassende lokale gerechten, het panoramische uitzicht op de dorpjes en de helderblauwe zee, het luxe appartement en de ontspannen uurtjes in de jacuzzi, sauna of de schitterende tuin niets te kort. Dit is zoals een vakantie hoort te zijn: onvergetelijk!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen