Kreta

Villa Anta
Geef uw mening

Villa Anta

Ik zou hier eigenlijk wel willen wonen. Mooi weer, vriendelijke mensen en genoeg te zien en te beleven. Ik ben al een weekje op Kreta en ik vind dat mijn vrienden eens

met eigen ogen moeten zien hoe mooi het hier is. Ik verblijf in Villa Anta, een ruime, authentieke villa met alles erop en eraan. Er is nog genoeg plek voor logs. Dus heb ik vier vrienden van me uitgenodigd en ik verwacht ze elk moment. Ik ben al vroeg naar de markt in Rethymnon gegaan en heb wat typische Griekse lekkernijen en flesjes wijn ingeslagen. Terwijl ik bezig ben met het maken van een frisse salade hoor ik een bekende stem achter me. “Zo jij hebt het hier goed bekeken!” Het is Sven, een goede vriend van me. Achter hem komen n voor n de rest van mijn vrienden binnen. Ik maak een sprongetje van blijdschap. Het is zo fijn dat ik de komende dagen deze prachtige villa ga delen met de liefste mensen die ik ken! Ik hoor vele “ohh’s” en “ahh’s” terwijl ik hen enthousiast rondleid door de 400 jaar oude villa. Door de prachtige, stenen muren, donkerhouten balken aan het plafond, kleine trappetjes en traditionele meubels stralen de kamers warmte en gezelligheid uit. Het lijkt wel een klein, Grieks museumpje. Deze villa is in n woord helemaal geweldig! Het is een heerlijke, zwoele avond. We zitten aan het zwembad in de afgeschermde tuin van de villa. De heerlijke barbecue geur heeft ons hongerig gemaakt. Genietend van alle lekkernijen en wijntjes praten we over wat we de komende dagen allemaal willen gaan doen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Rethymnon, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Ik zou hier eigenlijk wel willen wonen. Mooi weer, vriendelijke mensen en genoeg te zien en te beleven. Ik ben al een weekje op Kreta en ik vind dat mijn vrienden eens met eigen ogen moeten zien hoe mooi het hier is. Ik verblijf in Villa Anta, een ruime, authentieke villa met alles erop en eraan. Er is nog genoeg plek voor logs. Dus heb ik vier vrienden van me uitgenodigd en ik verwacht ze elk moment. Ik ben al vroeg naar de markt in Rethymnon gegaan en heb wat typische Griekse lekkernijen en flesjes wijn ingeslagen. Terwijl ik bezig ben met het maken van een frisse salade hoor ik een bekende stem achter me. “Zo jij hebt het hier goed bekeken!” Het is Sven, een goede vriend van me. Achter hem komen n voor n de rest van mijn vrienden binnen. Ik maak een sprongetje van blijdschap. Het is zo fijn dat ik de komende dagen deze prachtige villa ga delen met de liefste mensen die ik ken! Ik hoor vele “ohh’s” en “ahh’s” terwijl ik hen enthousiast rondleid door de 400 jaar oude villa. Door de prachtige, stenen muren, donkerhouten balken aan het plafond, kleine trappetjes en traditionele meubels stralen de kamers warmte en gezelligheid uit. Het lijkt wel een klein, Grieks museumpje. Deze villa is in n woord helemaal geweldig! Het is een heerlijke, zwoele avond. We zitten aan het zwembad in de afgeschermde tuin van de villa. De heerlijke barbecue geur heeft ons hongerig gemaakt. Genietend van alle lekkernijen en wijntjes praten we over wat we de komende dagen allemaal willen gaan doen.
Uw zomervakantie in Villa Anta, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Villa Anta (Bron: eliza-was-here)
  • Villa Anta