Kreta

Hotel Minos
Geef uw mening

Hotel Minos

Hotel Minos kunt u zeker weten een onvergetelijke vakantie bezorgen. Een warm en gastvrij gevoel voelt u opborrelen bij aankomst, uw vakantie kan eindelijk beginnen. Het strand is niet ver van uw

hotel vandaan, perfect om lekker te zwemmen of een stukje te wandelen. Pak de zonnebrand maar alvast in, de Griekse zon is erg heet. U kunt ook in de avonduren het strand opgaan, de schemering maakt alles net iets romantischer.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel Minos in Rethymnon, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 384,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 694,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 779,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (6)
Dit bekende en gezellig ingerichte hotel heeft alle kamers gerenoveerd en ziet er zeer verzorgd uit. Wegens de goede sfeer en kwaliteit al jarenlang een topper in ons programma! U kunt naar Kreta vliegen via de luchthavens Heraklion of C...
 Lees meer bij Neckermann
Hotel Minos ligt in een prachtige tuin en dicht bij het strand en het centrum. Dankzij de diverse faciliteiten en het animatieteam zult u zich geen moment vervelen!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Hotel Minos kunt u zeker weten een onvergetelijke vakantie bezorgen. Een warm en gastvrij gevoel voelt u opborrelen bij aankomst, uw vakantie kan eindelijk beginnen. Het strand is niet ver van uw hotel vandaan, perfect om lekker te zwemmen of een stukje te wandelen. Pak de zonnebrand maar alvast in, de Griekse zon is erg heet. U kunt ook in de avonduren het strand opgaan, de schemering maakt alles net iets romantischer.
 Lees meer bij Sunweb
Hotel Minos is recentelijk geheel gerenoveerd en heeft sindsdien een luxueuze uitstraling. Je kunt hier genieten van de schitterende groene natuur waarin het hotel ligt. Met het strand op zeer korte afstand is het bovendien een ideaal hotel wanneer je wilt genieten van een ontspannen strandvakantie.
Uw zomervakantie in Hotel Minos, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Minos (Bron: sunweb)
  • Hotel Minos
  • Hotel Minos
  • Hotel Minos
  • Hotel Minos
  • Hotel Minos
  • Hotel Minos