Kreta

Hotel Kriti Beach
Geef uw mening

Hotel Kriti Beach

Houdt u er ook zo van om over het strand te lopen en het zand tussen je tenen te voelen? Hotel Kriti Beach ligt aan het mooiste zandstrand van Rethymnon. Lekker dobberen

in de zee of op zoek gaan naar visjes met een duikbril op, weet u het al? ╔Ún maal per week wordt er een barbecue georganiseerd met een traditionele Griekse show. Heel leuk om aan te schuiven, zo leert u niet alleen de Griekse cultuur kennen maar ook de andere gasten.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Rethymnon, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Modern hotel met een aangename sfeer en een uitstekende ligging, vrijwel aan het strand en op loopafstand van het centrum. Dit hotel is al jaren zeer populair bij onze gasten vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding en centrale ligging. Ideaal v...
Houdt u er ook zo van om over het strand te lopen en het zand tussen je tenen te voelen? Hotel Kriti Beach ligt aan het mooiste zandstrand van Rethymnon. Lekker dobberen in de zee of op zoek gaan naar visjes met een duikbril op, weet u het al? ╔Ún maal per week wordt er een barbecue georganiseerd met een traditionele Griekse show. Heel leuk om aan te schuiven, zo leert u niet alleen de Griekse cultuur kennen maar ook de andere gasten.
Uw zomervakantie in Hotel Kriti Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Kriti Beach (Bron: sunweb)
  • Hotel Kriti Beach
  • Hotel Kriti Beach