Kreta

Appartement Steris Beach Voordeel
Geef uw mening

Appartement Steris Beach Voordeel

Wie op zoek is naar een verblijf in een modern appartement, dicht bij het centrum en vrijwel direct aan het strand kan het hier allemaal vinden. Na een recentelijke renovatie hebben deze

ruime appartementen een moderne en frisse uitstraling gekregen; elke kamer heeft een eigen kleurenthema. Er is een klein zwembad voor de deur en het complex is slechts door een weg gescheiden van de boulevard en het strand. Om de dag goed te beginnen kunt u hier in het ontbijtrestaurant een lekker ontbijt krijgen.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Steris Beach Voordeel in Rethymnon, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 346,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Wie op zoek is naar een verblijf in een modern appartement, dicht bij het centrum en vrijwel direct aan het strand kan het hier allemaal vinden. Na een recentelijke renovatie hebben deze ruime appartementen een moderne en frisse uitstraling gekregen; elke kamer heeft een eigen kleurenthema. Er is een klein zwembad voor de deur en het complex is slechts door een weg gescheiden van de boulevard en het strand. Om de dag goed te beginnen kunt u hier in het ontbijtrestaurant een lekker ontbijt krijgen.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Appartement Steris Beach Voordeel, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Steris Beach Voordeel (Bron: vakantiediscounter)
  • Appartement Steris Beach Voordeel