Kreta

Appartement Olympic II
Geef uw mening

Appartement Olympic II

Betekent vakantie voor jou ontspannen, wat van de omgeving zien en 's avonds een gezellig restaurantje opzoeken? Dan is Appartementen Olympic II jouw ideale vakantiebestemming. Vanuit je ruime en sfeervol ingerichte appartement,

geniet je mogelijk van een prachtig uitzicht op zee. Je kunt natuurlijk een verfrissende duik nemen in het heerlijke zwembad, maar ook sta je binnen enkele stappen op het fijne zandstrand! De mooie omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Ontdek de cultuur van het schilderachtige plaatsje Rethymnon, met haar idyllische centrum en sfeervolle haven. Hier kun je iedere avond wel weer een ander leuk restaurantje vinden voor een heerlijke Griekse maaltijd. Kortom: Appartementen Olympic II is het perfecte verblijf voor een onbezorgde strandvakantie op Kreta!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Rethymnon, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Betekent vakantie voor jou ontspannen, wat van de omgeving zien en 's avonds een gezellig restaurantje opzoeken? Dan is Appartementen Olympic II jouw ideale vakantiebestemming. Vanuit je ruime en sfeervol ingerichte appartement, geniet je mogelijk van een prachtig uitzicht op zee. Je kunt natuurlijk een verfrissende duik nemen in het heerlijke zwembad, maar ook sta je binnen enkele stappen op het fijne zandstrand! De mooie omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Ontdek de cultuur van het schilderachtige plaatsje Rethymnon, met haar idyllische centrum en sfeervolle haven. Hier kun je iedere avond wel weer een ander leuk restaurantje vinden voor een heerlijke Griekse maaltijd. Kortom: Appartementen Olympic II is het perfecte verblijf voor een onbezorgde strandvakantie op Kreta!
Uw zomervakantie in Appartement Olympic II, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Olympic II (Bron: vaya)
  • Appartement Olympic II