Kreta

Appartement Motakis Village Trefon
Geef uw mening

Appartement Motakis Village Trefon

Appartementen Motakis Village Trefon heeft een schitterende, landelijke ligging aan de toegangsweg naar Platanes. In een korte wandeling bereikt u dit gezellige dorpje met haar leuke winkeltjes en knusse restaurants en terrasjes.

Met de bus die ieder half uur vertrekt, bent u bovendien in een mum van tijd in de verderop gelegen haven van Rethymnon. Bij het zwembad kunt u helemaal tot rust komen in de comfortabele ligstoelen.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Motakis Village Trefon in Rethymnon, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 249,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 350,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (4)
Deze mooie landelijk gelegen appartementen vormen een ideaal familiecomplex voor jong en oud!Appartementen Motakis Village Trefon heeft een schitterende, landelijke ligging aan de toegangsweg naar Platanes. In een korte wandeling bereikt u dit gezellige dorpje met haar leuke winkeltjes en knusse restaurants en terrasjes. Met de bus die ieder half uur vertrekt, bent u bovendien in een mum van tijd in de verderop gelegen haven van Rethymnon.Dit leuke appartementencomplex is mooi aangelegd en versierd met een weelde aan kleurrijke bloemen. Bij het zwembad kunt u helemaal tot rust komen in de comfortabele ligstoelen. Vanwege de ligging op een steenworp afstand van het schitterende zandstrand kunt u uw dagen heerlijk afwisselen tussen zee en zwembad.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Appartementen Motakis Village Trefon heeft een schitterende, landelijke ligging aan de toegangsweg naar Platanes. In een korte wandeling bereikt u dit gezellige dorpje met haar leuke winkeltjes en knusse restaurants en terrasjes. Met de bus die ieder half uur vertrekt, bent u bovendien in een mum van tijd in de verderop gelegen haven van Rethymnon. Bij het zwembad kunt u helemaal tot rust komen in de comfortabele ligstoelen.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Motakis Village Trefon, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Motakis Village Trefon (Bron: sunweb)
  • Appartement Motakis Village Trefon
  • Appartement Motakis Village Trefon
  • Appartement Motakis Village Trefon
  • Appartement Motakis Village Trefon