Kreta

Appartement HarriŽt
Geef uw mening

Appartement HarriŽt

Wilt u op vakantie lekker uw eigen gang gaan en op een centrale plek verblijven? Dan past appartementen HarriŽt perfect in u vakantieplannen. Dichtbij het strand om lekker af te koelen op

een zomerse middag, terwijl u het zwembad niet moet overslaan, ook erg leuk. U kunt alle kanten op, aan u de keus op basis van welke verzorging uw vakantie wordt. In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld heerlijk gyros te eten. Wat wordt het?

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Rethymnon, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Wilt u op vakantie lekker uw eigen gang gaan en op een centrale plek verblijven? Dan past appartementen HarriŽt perfect in u vakantieplannen. Dichtbij het strand om lekker af te koelen op een zomerse middag, terwijl u het zwembad niet moet overslaan, ook erg leuk. U kunt alle kanten op, aan u de keus op basis van welke verzorging uw vakantie wordt. In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld heerlijk gyros te eten. Wat wordt het?
Uw zomervakantie in Appartement HarriŽt, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement HarriŽt (Bron: sunweb)
  • Appartement HarriŽt