Kreta

Appartement Galeana Beach
Geef uw mening

Appartement Galeana Beach

Soms wil je tijdens de vakantie gewoon even helemaal niets. Rust, ruimte en vooral lekker relaxen. Appartementen Galeana Beach is dan het ideale vakantieverblijf! In dit sfeervolle, gemoedelijk complex verblijf je in

een ruime studio of appartement, dat gebouwd is in een typisch Griekse bouwstijl. De appartementen worden omringd door prachtige tropische beplanting. Zie je jezelf al zitten, ontbijtend op je grote balkon of terras, terwijl je uitkijkt op de helderblauwe zee? Het gastvrije personeel doet er alles aan om je te laten genieten van een onbezorgde vakantie, in de aangename Griekse sfeer. Het vakantieverblijf ligt direct aan het lange zandstrand, waar je lekker kunt ontspannen in het Griekse zonnetje. De bus, die vlakbij het verblijf stopt, brengt je zo naar de sfeervolle stad Rethymnon. In de omgeving bevinden zich diverse leuke restaurantjes, waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Galeana Beach in Rethymnon, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 385,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Soms wil je tijdens de vakantie gewoon even helemaal niets. Rust, ruimte en vooral lekker relaxen. Appartementen Galeana Beach is dan het ideale vakantieverblijf! In dit sfeervolle, gemoedelijk complex verblijf je in een ruime studio of appartement, dat gebouwd is in een typisch Griekse bouwstijl. De appartementen worden omringd door prachtige tropische beplanting. Zie je jezelf al zitten, ontbijtend op je grote balkon of terras, terwijl je uitkijkt op de helderblauwe zee? Het gastvrije personeel doet er alles aan om je te laten genieten van een onbezorgde vakantie, in de aangename Griekse sfeer. Het vakantieverblijf ligt direct aan het lange zandstrand, waar je lekker kunt ontspannen in het Griekse zonnetje. De bus, die vlakbij het verblijf stopt, brengt je zo naar de sfeervolle stad Rethymnon. In de omgeving bevinden zich diverse leuke restaurantjes, waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Galeana Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Galeana Beach (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Galeana Beach
  • Appartement Galeana Beach