Kreta

Appartement Blue Sky
Geef uw mening

Appartement Blue Sky

Appartementen Blue Sky is een kleinschalig complex. Hier kunt u comfortabel genieten van uw vakantie. U verblijft hier direct aan het strand, lekker zonnebaden is geen probleem. Ook een frisse duik in

het zwembad is mogelijk.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Blue Sky in Rethymnon, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 355,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Appartementen Blue Sky is een modern complex omgeven door het zwembad en dicht bij het strand. Ook de ligging ten opzichte van Rethymnon is prima, slechts door de kustweg gescheiden en op ongeveer een kwartiertje lopen van het centrum. In het centrum is weer genoeg te beleven met gezellige restaurantjes en barretjes, en voor een mooie zonsondergang moet je echt naar de haven van Rethymnon!Vanaf het moment dat Appartementen Blue Sky zijn deuren opende waren de gasten al enthousiast, daarom zijn wij wederom blij om het dit seizoen weer†aan te bieden.†Wij wensen je een fijne vakantie !
 Lees meer bij Jiba-zomer
Appartementen Blue Sky is een kleinschalig complex. Hier kunt u comfortabel genieten van uw vakantie. U verblijft hier direct aan het strand, lekker zonnebaden is geen probleem. Ook een frisse duik in het zwembad is mogelijk.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Blue Sky, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Blue Sky (Bron: sunweb)
  • Appartement Blue Sky
  • Appartement Blue Sky
  • Appartement Blue Sky