Kreta

Appartement Motakis Village Trefon
Geef uw mening

Appartement Motakis Village Trefon

Appartementen Motakis Village Trefon is een landelijk gelegen, ruim opgezet complex met een circa 100 meter lange eigen toegangsweg die uitkomt in het gezellige kustdorp Platanes met talrijke winkels, supermarkten en tavernes.

Rethymnon met zijn prachtige zeeboulevard met vele terrasjes en de oergezellige oude stad achter de schilderachtige haven ligt op ongeveer 5 kilometer afstand. Elk half uur is er een busverbinding. Ideaal familiecomplex voor jong en oud!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Platanias, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Appartementen Motakis Village Trefon is een landelijk gelegen, ruim opgezet complex met een circa 100 meter lange eigen toegangsweg die uitkomt in het gezellige kustdorp Platanes met talrijke winkels, supermarkten en tavernes. Rethymnon met zijn prachtige zeeboulevard met vele terrasjes en de oergezellige oude stad achter de schilderachtige haven ligt op ongeveer 5 kilometer afstand. Elk half uur is er een busverbinding. Ideaal familiecomplex voor jong en oud!
Uw zomervakantie in Appartement Motakis Village Trefon, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Motakis Village Trefon (Bron: vaya)
  • Appartement Motakis Village Trefon