Kreta

Villa Ria
Geef uw mening

Villa Ria

Villa Ria is een knus complex met slechts 10 appartementen. De sfeer is erg gezellig en persoonlijk. Genieten en tot rust komen is hier heel goed mogelijk. Het complex beschikt niet over

heel veel faciliteiten, wel is er een supermarkt naast het complex te vinden. Het prachtige uitzicht en de vriendelijke sfeer zorgen voor een uitstekend verblijf. Het zwembad is goed verzorgd en ideaal om te genieten van de zon.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Malia, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Villa Ria is een knus complex met slechts 10 appartementen. De sfeer is erg gezellig en persoonlijk. Genieten en tot rust komen is hier heel goed mogelijk. Het complex beschikt niet over heel veel faciliteiten, wel is er een supermarkt naast het complex te vinden. Het prachtige uitzicht en de vriendelijke sfeer zorgen voor een uitstekend verblijf. Het zwembad is goed verzorgd en ideaal om te genieten van de zon.
Uw zomervakantie in Villa Ria, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Villa Ria (Bron: sunweb)
  • Villa Ria