Kreta

Hotel Meropi
Geef uw mening

Hotel Meropi

De centrale ligging van Hotel Meropi is ideaal voor een leuke vakantie. Zowel het gezellige centrum van Malia als het strand is op loopafstand bereikbaar. Het complex beschikt over 3 zwembaden zo

is voor u altijd een plekje vrij. Wilt u ook compleet verzorgd op vakantie? Hotel Meropi biedt u een prima all inclusive programma aan, u wordt de gehele dag lekker verzorgd.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Meropi in Malia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 419,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 804,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)

Nieuw in het aanbod van Sudtours! Hotel Meropi is een comfortabel viersterrenhotel op basis van all inclusive en met een†geweldige ligging. Met het strand en het centrum van Malia dichtbij kunt u hier optimaal genieten. Meropi is een ideale keuze voor als u met het hele gezin op vakantie wilt gaan!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
De centrale ligging van Hotel Meropi is ideaal voor een leuke vakantie. Zowel het gezellige centrum van Malia als het strand is op loopafstand bereikbaar. Het complex beschikt over 3 zwembaden zo is voor u altijd een plekje vrij. Wilt u ook compleet verzorgd op vakantie? Hotel Meropi biedt u een prima all inclusive programma aan, u wordt de gehele dag lekker verzorgd.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Meropi, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Meropi (Bron: sunweb)
  • Hotel Meropi