Kreta

Appartement Meropi
Geef uw mening

Appartement Meropi

Welkom bij Meropi, één van de populairste complexen van Malia. Alle appartementen zijn gerenoveerd zodat er geen onderscheid meer bestaat uit Meropi en Meropi de luxe. De kinderen kunnen zich hier volop

vermaken in het gezelige smurfenhuis, de kinderbaden en de speeltuin. Daarnaast beschikt Meropi over een groot assortiment aan faciliteiten, is het eten van hoog niveau, heeft ze een goede ligging en biedt ze een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Wij willen er immers zeker van zijn dat u er van een onbezorgde vakantie geniet!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Meropi in Malia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 377,00vrije keuze
Bella-vakanzaZie site aanbieder€ 1405,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Welkom bij Meropi, één van de populairste complexen van Malia. Alle appartementen zijn gerenoveerd zodat er geen onderscheid meer bestaat uit Meropi en Meropi de luxe. De kinderen kunnen zich hier volop vermaken in het gezelige smurfenhuis, de kinderbaden en de speeltuin. Daarnaast beschikt Meropi over een groot assortiment aan faciliteiten, is het eten van hoog niveau, heeft ze een goede ligging en biedt ze een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Wij willen er immers zeker van zijn dat u er van een onbezorgde vakantie geniet!
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Appartement Meropi, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Meropi (Bron: vakantiediscounter)
  • Appartement Meropi
  • Appartement Meropi