Kreta

Hotel Porto Loutro
Geef uw mening

Hotel Porto Loutro

Het kleinste stipje op de kaart van Kreta is Loutro. Auto?s zijn in Loutro nog nooit gesignaleerd en dat komt door het simpele feit dat er gewoon geen wegen zijn. Als een

soort oase ligt het dorpje uitgestrekt langs een baai met vanuit elk raam wel een klein puntje zeezicht. Een normaal mens komt met de ferry of de watertaxi maar de echte diehards komen lopen. ?s Ochtends neem je de ferry als start om de rest van het eiland te verkennen en ?s avonds komen alle ?bewoners? weer thuis in hun eigen dorp en genieten daar van een maaltijd in één van de veertien taverna?s en restaurants aan de waterkant. En de inwoners van Loutro zeggen dat je minstens één keer echt vroeg op moet staan om de zon op te zien komen en het dorp prachtig verlicht wordt (maarja, ik kon het ook niet opbrengen).

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Porto Loutro in Loutro, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 475,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het kleinste stipje op de kaart van Kreta is Loutro. Auto?s zijn in Loutro nog nooit gesignaleerd en dat komt door het simpele feit dat er gewoon geen wegen zijn. Als een soort oase ligt het dorpje uitgestrekt langs een baai met vanuit elk raam wel een klein puntje zeezicht. Een normaal mens komt met de ferry of de watertaxi maar de echte diehards komen lopen. ?s Ochtends neem je de ferry als start om de rest van het eiland te verkennen en ?s avonds komen alle ?bewoners? weer thuis in hun eigen dorp en genieten daar van een maaltijd in één van de veertien taverna?s en restaurants aan de waterkant. En de inwoners van Loutro zeggen dat je minstens één keer echt vroeg op moet staan om de zon op te zien komen en het dorp prachtig verlicht wordt (maarja, ik kon het ook niet opbrengen).
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Hotel Porto Loutro, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Porto Loutro (Bron: eliza-was-here)
  • Hotel Porto Loutro