Kreta

Esperidas Villa
Geef uw mening

Esperidas Villa

De Esperides appartementen liggen in het mooie dorpje Koutouloufari tegen de berg aan. Het heeft een prachtig uitzicht over de baai van Malia en de oude vissershaven van Chersonissos. Er heerst een

rustige en gastvrije sfeer die zeer geschikt is om bij te komen van de alledaagse beslommeringen. Esperides ligt op ca. 1 km van het strand en centrum van Chersonissos. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt naast het hotel op ca. 50 m en de bushalte op ca. 800 m. Op een paar kilometer afstand is een waterpark. Het vliegveld ligt op 26 km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Esperidas Villa in Koutouloufari, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 310,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
De Esperides appartementen liggen in het mooie dorpje Koutouloufari tegen de berg aan. Het heeft een prachtig uitzicht over de baai van Malia en de oude vissershaven van Chersonissos. Er heerst een rustige en gastvrije sfeer die zeer geschikt is om bij te komen van de alledaagse beslommeringen. Esperides ligt op ca. 1 km van het strand en centrum van Chersonissos. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt naast het hotel op ca. 50 m en de bushalte op ca. 800 m. Op een paar kilometer afstand is een waterpark. Het vliegveld ligt op 26 km.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Esperidas Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Esperidas Villa (Bron: vakantiediscounter)
  • Esperidas Villa