Kreta

Appartement Villa Dyktina
Geef uw mening

Appartement Villa Dyktina

In ťťn woord omschrijven wat Villa Dyktina zo bijzonder maakt, gaat dat ons niet lukken. Zijn het de prachtige bloemen, de knusse sfeer, de vriendelijke eigenaar, de perfecte locatie? Of misschien wel

het fijne zwembad met ligstoelen die ervoor zorgen dat je helemaal kan ontspannen? Wat het ook is, alle ingrediŽnten voor een perfecte vakantie zijn hier aanwezig! Vila Dyktina is gelegen in het gezellige dorpje Koutouloufari. In de omgeving tref je diverse gezellige bars en tavernes aan. Het echte centrum van Chersonissos is gelegen op ongeveer 1 kilometer afstand en het strand ligt ongeveer 10 minuten lopen van het complex. Het appartementencomplex is gelegen tegenover Esperides Village.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Villa Dyktina in Koutouloufari, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 380,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
In ťťn woord omschrijven wat Villa Dyktina zo bijzonder maakt, gaat dat ons niet lukken. Zijn het de prachtige bloemen, de knusse sfeer, de vriendelijke eigenaar, de perfecte locatie? Of misschien wel het fijne zwembad met ligstoelen die ervoor zorgen dat je helemaal kan ontspannen? Wat het ook is, alle ingrediŽnten voor een perfecte vakantie zijn hier aanwezig! Vila Dyktina is gelegen in het gezellige dorpje Koutouloufari. In de omgeving tref je diverse gezellige bars en tavernes aan. Het echte centrum van Chersonissos is gelegen op ongeveer 1 kilometer afstand en het strand ligt ongeveer 10 minuten lopen van het complex. Het appartementencomplex is gelegen tegenover Esperides Village.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Villa Dyktina, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Villa Dyktina (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Villa Dyktina