Kreta

Appartement Ippoliti Village
Geef uw mening

Appartement Ippoliti Village

Wilt u een heerlijke vakantie in de Griekse zon, boek dan Appartementen Ippoliti Village! De appartementen bevinden zich in verschillende moderne villa?s die van alle gemakken zijn voorzien. Neem een duik in

het mooie zwembad van het complex of bestel een lekkere cocktail aan de poolbar! Door de ligging bovenin de heuvels van Chersonissos is het complex vrij rustig terwijl u toch zˇ bij het populaire Star Beach bent. Ook het levendige centrum van Chersonissos is met een korte wandeling goed te bereiken. Tijdens uw verblijf in Ippoliti Village kunt u alleen maar genieten!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Ippoliti Village in Koutouloufari, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 299,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
Wilt u een heerlijke vakantie in de Griekse zon, boek dan Appartementen Ippoliti Village! De appartementen bevinden zich in verschillende moderne villa?s die van alle gemakken zijn voorzien. Neem een duik in het mooie zwembad van het complex of bestel een lekkere cocktail aan de poolbar! Door de ligging bovenin de heuvels van Chersonissos is het complex vrij rustig terwijl u toch zˇ bij het populaire Star Beach bent. Ook het levendige centrum van Chersonissos is met een korte wandeling goed te bereiken. Tijdens uw verblijf in Ippoliti Village kunt u alleen maar genieten!
 Lees meer bij Sunweb