Kreta

Appartement Astra Village
Geef uw mening

Appartement Astra Village

Appartementen Astra Village bevinden zich in het dorpje Koutouloufari. Vanaf de appartementen geniet je van een prachtig uitzicht over de bergen. De appartementen kennen verschillende faciliteiten waardonder; twee zwembaden, een jacuzzi en

een spelletjeshal. Het dorpje Koutouloufari is een klein, rustig en gezellig dorpje vlak naast Chersonissos. Voor rust en ontspanning verblijf je in Koutouloufari. Je kunt hier optimaal genieten van het strand, de mooie bezienswaardigheden en gezellige kleine barretjes. Voor een bruisend nachtleven pak je de bus naar Chersonissos, waar je absoluut je ogen zult uit kijken. Voor ieder wat wils in en rondom de appartementen Astra Village.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Astra Village in Koutouloufari, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 375,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Appartementen Astra Village bevinden zich in het dorpje Koutouloufari. Vanaf de appartementen geniet je van een prachtig uitzicht over de bergen. De appartementen kennen verschillende faciliteiten waardonder; twee zwembaden, een jacuzzi en een spelletjeshal. Het dorpje Koutouloufari is een klein, rustig en gezellig dorpje vlak naast Chersonissos. Voor rust en ontspanning verblijf je in Koutouloufari. Je kunt hier optimaal genieten van het strand, de mooie bezienswaardigheden en gezellige kleine barretjes. Voor een bruisend nachtleven pak je de bus naar Chersonissos, waar je absoluut je ogen zult uit kijken. Voor ieder wat wils in en rondom de appartementen Astra Village.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Astra Village, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Astra Village (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Astra Village