Kreta

Appartement Villa Maria
Geef uw mening

Appartement Villa Maria

Villa Maria is een leuk appartementencomplex in het centrum van Gouves. In de directe omgeving van de appartementen vind je een bonte verzameling aan leuke winkeltjes en restaurants. Met het strand op

korte loopafstand van de appartementen is dit een prima adres voor een zonovergoten strandvakantie!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Villa Maria in Gouves, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 330,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 350,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Leuk appartementencomplex in het centrum van Gouves met het heerlijke strand op een steenworp afstand!Een mooi complex met een zeer centrale ligging. Het gezellige centrum van Gouves met leuke terrasjes, tavernes en winkeltjes ligt op loopafstand, net als het kleine strand van Gouves.Appartementen Villa Maria is een prima plek om je vakantie door te brengen op het Griekse eiland Kreta!Dat komt mede door de gemoedelijke sfeer en het grote zwembad met apart kinderbad. Zo is er waterpret voor jong en oud. Op de begane grond is een supermarkt, heel handig om de boodschappen te halen!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Villa Maria is een leuk appartementencomplex in het centrum van Gouves. In de directe omgeving van de appartementen vind je een bonte verzameling aan leuke winkeltjes en restaurants. Met het strand op korte loopafstand van de appartementen is dit een prima adres voor een zonovergoten strandvakantie!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Villa Maria, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Villa Maria (Bron: vaya)
  • Appartement Villa Maria
  • Appartement Villa Maria