Kreta

Appartement Villa Chryssanthy Sea
Geef uw mening

Appartement Villa Chryssanthy Sea

Een gemoedelijke plek om je vakantie door te brengen. Dit gevoel krijg je bij Villa Chryssanthy Sea. Dit kleine complex gaat ervoor zorgen dat je een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Het strand

ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het complex. Maar natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een dag aan het zwembad te liggen. Het mooie aan dit complex is dat elke kamer uitzicht heeft op de zee of op het zwembad. Een schitterend uitzicht elke dag. Daarnaast zorgen de vriendelijke eigenaren voor een echt thuisgevoel. Fijne vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Villa Chryssanthy Sea in Gouves, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 360,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Een gemoedelijke plek om je vakantie door te brengen. Dit gevoel krijg je bij Villa Chryssanthy Sea. Dit kleine complex gaat ervoor zorgen dat je een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Het strand ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het complex. Maar natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een dag aan het zwembad te liggen. Het mooie aan dit complex is dat elke kamer uitzicht heeft op de zee of op het zwembad. Een schitterend uitzicht elke dag. Daarnaast zorgen de vriendelijke eigenaren voor een echt thuisgevoel. Fijne vakantie!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Villa Chryssanthy Sea, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Villa Chryssanthy Sea (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Villa Chryssanthy Sea