Kreta

Elounda Eleon Villa
Geef uw mening

Elounda Eleon Villa

Het lijkt wel alsof ik me in een film bevindt. Een heel mooie. Manos en George, twee vrienden, kwamen al jaren in hun geliefde plaatsje Elounda. En al die jaren keken ze

goed om zich heen, want hun droom was niet om een groot hotel te beginnen zoals het dorp al zo goed kende, maar een kleinschalige luxe variant. En alsof hun gebeden gehoord werden, vonden ze op een dag verscholen achter olijfbomen en tegen een heuvel een verlaten complexje. En ze wisten het gelijk: hier kunnen we onze droom waarmaken. Gister vertelde Manos me nog: ?Een plek waar je in je eigen suite of villa kunt genieten tot in je tenen!? Ik glimlach. Ik lig hier namelijk op een modern zonnebed bij mijn eigen zwembad te genieten van mijn eigen tuin en prachtige suite. ?Overal waar je kijkt, willen we dat onze gasten genieten,? zei Manos nog. ?Het oog wil ook wat!? Als ik ?s ochtends wakker word op mijn queensize tweepersoonsbed met zachte lakens, geniet ik. De inrichting is modern en luxe, met lichte kleuren en materialen uit de streek. In de badkamer duik ik eerst in mijn jacuzzi en geniet ik van de geurende zeepjes. In het woongedeelte kijkt de grote glazen schuifpui uit over mijn tuin met mijn zwembad. En ook dan geniet ik. En dan hebben we nog de veranda: een geliefd plekje van me in de schaduw. Ik zucht diepgelukkig en denk ineens aan wat Manos gister zei: ?Wist je dat Elounda een filmdecor was in een bekende film?? Ik glimlach. De Elounda Eleon Villas zijn dat ook. Een prachtig filmdecor waar je inderdaad geniet tot in je tenen.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Elounda Eleon Villa in Elounda, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 405,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het lijkt wel alsof ik me in een film bevindt. Een heel mooie. Manos en George, twee vrienden, kwamen al jaren in hun geliefde plaatsje Elounda. En al die jaren keken ze goed om zich heen, want hun droom was niet om een groot hotel te beginnen zoals het dorp al zo goed kende, maar een kleinschalige luxe variant. En alsof hun gebeden gehoord werden, vonden ze op een dag verscholen achter olijfbomen en tegen een heuvel een verlaten complexje. En ze wisten het gelijk: hier kunnen we onze droom waarmaken. Gister vertelde Manos me nog: ?Een plek waar je in je eigen suite of villa kunt genieten tot in je tenen!? Ik glimlach. Ik lig hier namelijk op een modern zonnebed bij mijn eigen zwembad te genieten van mijn eigen tuin en prachtige suite. ?Overal waar je kijkt, willen we dat onze gasten genieten,? zei Manos nog. ?Het oog wil ook wat!? Als ik ?s ochtends wakker word op mijn queensize tweepersoonsbed met zachte lakens, geniet ik. De inrichting is modern en luxe, met lichte kleuren en materialen uit de streek. In de badkamer duik ik eerst in mijn jacuzzi en geniet ik van de geurende zeepjes. In het woongedeelte kijkt de grote glazen schuifpui uit over mijn tuin met mijn zwembad. En ook dan geniet ik. En dan hebben we nog de veranda: een geliefd plekje van me in de schaduw. Ik zucht diepgelukkig en denk ineens aan wat Manos gister zei: ?Wist je dat Elounda een filmdecor was in een bekende film?? Ik glimlach. De Elounda Eleon Villas zijn dat ook. Een prachtig filmdecor waar je inderdaad geniet tot in je tenen.
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Elounda Eleon Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Elounda Eleon Villa (Bron: eliza-was-here)
  • Elounda Eleon Villa