Kreta

Hotel Melpo
Geef uw mening

Hotel Melpo

Direct aan de levendige winkelstraat van Chersonissos ligt het kleinschalige Hotel Melpo. In dit knusse familiehotel, met nette, eenvoudige kamers, staan gezelligheid, service en gastvrijheid voorop. Omdat je midden in het centrum

van Chersonissos verblijft, heb je hier werkelijk alles binnen handbereik. De leukste winkeltjes, lekkerste Griekse restaurantjes en de gezelligste uitgaansgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Zin in een dagje strand? Binnen enkele minuten sta je op het heerlijke strand, waar je lekker kunt ontspannen in de warme zomerzon.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Melpo in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 365,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Direct aan de levendige winkelstraat van Chersonissos ligt het kleinschalige Hotel Melpo. In dit knusse familiehotel, met nette, eenvoudige kamers, staan gezelligheid, service en gastvrijheid voorop. Omdat je midden in het centrum van Chersonissos verblijft, heb je hier werkelijk alles binnen handbereik. De leukste winkeltjes, lekkerste Griekse restaurantjes en de gezelligste uitgaansgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Zin in een dagje strand? Binnen enkele minuten sta je op het heerlijke strand, waar je lekker kunt ontspannen in de warme zomerzon.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Melpo, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Melpo (Bron: vaya)
  • Hotel Melpo