Kreta

Hotel Ilios
Geef uw mening

Hotel Ilios

Vlakbij het gezellige centrum van Chersonissos ligt het eenvoudige Hotel Ilios. Een prima verblijf voor een heerlijke strandvakantie op Kreta. Je verblijft hier in een knusse, schone kamer. Het bijzondere aan dit

hotel is dat het heerlijke zwembad zich op het dak bevindt. Ga lekker ontspannen op een ligbed en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. Voordat je 's avonds het bruisende uitgaansleven gaat ontdekken, kun je eerst een lekker hapje eten in het restaurant of een drankje nemen bij de gezellige bar. Zin in een dagje strand? Op enkele minuten loopafstand van het hotel bevindt zich het mooie strand van Chersonissos, waar je kunt genieten van het Griekse zonnetje.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Chersonissos, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Vlakbij het gezellige centrum van Chersonissos ligt het eenvoudige Hotel Ilios. Een prima verblijf voor een heerlijke strandvakantie op Kreta. Je verblijft hier in een knusse, schone kamer. Het bijzondere aan dit hotel is dat het heerlijke zwembad zich op het dak bevindt. Ga lekker ontspannen op een ligbed en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. Voordat je 's avonds het bruisende uitgaansleven gaat ontdekken, kun je eerst een lekker hapje eten in het restaurant of een drankje nemen bij de gezellige bar. Zin in een dagje strand? Op enkele minuten loopafstand van het hotel bevindt zich het mooie strand van Chersonissos, waar je kunt genieten van het Griekse zonnetje.
Uw zomervakantie in Hotel Ilios, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Ilios (Bron: vaya)
  • Hotel Ilios