Kreta

Hotel Hersonissos
Geef uw mening

Hotel Hersonissos

Hotel Hersonissos is een prima hotel dat door de ligging en faciliteiten een geweldige plek is om uw zonvakantie door te brengen. Het hotel ligt in het gezellige centrum van Chersonissos en

op slechts 100 meter van het strand, ideaal om uit te rusten en lekker bruin te worden! U verblijft hier op basis van halfpension, maar wilt u liever dat uw gehele verblijf tot in de puntjes geregeld is? Tegen een kleine toeslag kunt u gebruikmaken van het all inclusive programma. In Hotel Hersonissos is het genieten van uw welverdiende vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Hersonissos in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Hersonissos is een prima hotel dat door de ligging en faciliteiten een geweldige plek is om uw zonvakantie door te brengen. Het hotel ligt in het gezellige centrum van Chersonissos en op slechts 100 meter van het strand, ideaal om uit te rusten en lekker bruin te worden! U verblijft hier op basis van halfpension, maar wilt u liever dat uw gehele verblijf tot in de puntjes geregeld is? Tegen een kleine toeslag kunt u gebruikmaken van het all inclusive programma. In Hotel Hersonissos is het genieten van uw welverdiende vakantie!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Hersonissos, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Hersonissos (Bron: sunweb)
  • Hotel Hersonissos