Kreta

Hotel Hersonissos Village
Geef uw mening

Hotel Hersonissos Village

Hotel Hersonissos Village is een sfeervol hotel met een prachtig uitzicht over de baai van Chersonissos. Een ideale combinatie tussen heerlijk ontspannen in een rustige omgeving met toch het bruisende centrum op

slechts een kilometer afstand. De kamers zijn tot van alle gemakken voorzien en ingericht in de traditionele Kretense stijl. Het hotel biedt u een aantal goede faciliteiten waaronder een zwembad met kinderbad en zonneterras, minigolfbaan, tennisbaan en een gezellige bar. U verblijft hier op basis van all inclusive waardoor uw verblijft tot in de puntjes verzorgd is.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Hersonissos Village in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 414,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Hotel Hersonissos Village is een sfeervol hotel met een prachtig uitzicht over de baai van Chersonissos. Een ideale combinatie tussen heerlijk ontspannen in een rustige omgeving met toch het bruisende centrum op slechts een kilometer afstand. De kamers zijn tot van alle gemakken voorzien en ingericht in de traditionele Kretense stijl. Het hotel biedt u een aantal goede faciliteiten waaronder een zwembad met kinderbad en zonneterras, minigolfbaan, tennisbaan en een gezellige bar. U verblijft hier op basis van all inclusive waardoor uw verblijft tot in de puntjes verzorgd is.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Hersonissos Village, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Hersonissos Village (Bron: sunweb)
  • Hotel Hersonissos Village
  • Hotel Hersonissos Village