Kreta

Hotel Heronissos
Geef uw mening

Hotel Heronissos

Hotel Hersonissos is een prima hotel dat door de ligging en faciliteiten een geweldige plek is om uw zonvakantie door te brengen. Het hotel ligt in het gezellige centrum van Chersonissos en

op slechts 100 meter van het strand, ideaal om uit te rusten en lekker bruin te worden! U verblijft hier op basis van halfpension, maar wilt u liever dat uw gehele verblijf tot in de puntjes geregeld is? Tegen een kleine toeslag kunt u gebruikmaken van het all inclusive programma. In Hotel Hersonissos is het genieten van uw welverdiende vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Hotel Heronissos in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 287,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 464,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 839,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (2)
Sfeervol hotel bestaande uit een hoofdgebouw en twee bijgebouwen dat bekend is bij veel Nederlanders. Het ligt midden in het populaire Chersonissos!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Hotel Hersonissos is een prima hotel dat door de ligging en faciliteiten een geweldige plek is om uw zonvakantie door te brengen. Het hotel ligt in het gezellige centrum van Chersonissos en op slechts 100 meter van het strand, ideaal om uit te rusten en lekker bruin te worden! U verblijft hier op basis van halfpension, maar wilt u liever dat uw gehele verblijf tot in de puntjes geregeld is? Tegen een kleine toeslag kunt u gebruikmaken van het all inclusive programma. In Hotel Hersonissos is het genieten van uw welverdiende vakantie!
 Lees meer bij Sunweb
Schoonmaak 7 x p.wk., wisseling handdoeken 3 x p.wk., wisseling bedlinnen 2 x p.wk. Kinderbed: gratis.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Een hotel met een geweldige ligging vind je in Hotel Heronissos. Met drie keer rollen zit je in het geweldige uitgaanscentrum van Chersonissos, waar je iedere avond kunt stappen tot in de late uurtjes! Ook het strand ligt op loopafstand, om overdag heerlijk te kunnen uitrusten. Het hotel beschikt over vele faciliteiten waarvan je tijdens je vakantie zeker gebruik moet maken!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Hotel Heronissos, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Heronissos (Bron: sunweb)
  • Hotel Heronissos
  • Hotel Heronissos