Kreta

Hotel Glaros Beach
Geef uw mening

Hotel Glaros Beach

Hotel Glaros Beach is een leuk hotel dat in een zijstraat van de hoofdstraat gelegen is. U kunt hier uitstekend het levendige centrum van chersonissos verkennen. Het hotel beschikt over een heerlijk

zwembad, maar de vraag is of u deze zult gebruiken met het strand op een steenworp afstand. De kamers zijn leuk en comfortabel en worden netjes schoongemaakt. Wilt u graag midden in de drukte en aan het strand verblijven? dan kunt u hier genieten van een fijne vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Hotel Glaros Beach in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 389,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 459,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 499,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 499,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (4)
<p>Hotel Glaros Beach is een comfortabel hotel met een heerlijke ligging direct aan het strand! Met de zee voor de deur en de gezellige drukte van Chersonissos om de hoek, is de ligging van Hotel Glaros Beach ideaal. Een prima vakantieadres in het gezellige Chersonissos!</p>
 Lees meer bij Gogo-algemeen
Hotel Glaros Beach is een comfortabel hotel met een heerlijke ligging direct aan het strand! Met de zee voor de deur en de gezellige drukte van Chersonissos om de hoek, is de ligging van Hotel Glaros Beach ideaal. Een prima vakantieadres in het gezellige Chersonissos!
 Lees meer bij Gogonl
Hotel Glaros Beach is een populair hotel vanwege een gunstige ligging in Chersonissos en de familaire sfeer. Vanaf het buitenterras heeft u een perfect uitzicht over zee!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Hotel Glaros Beach is een leuk hotel dat in een zijstraat van de hoofdstraat gelegen is. U kunt hier uitstekend het levendige centrum van chersonissos verkennen. Het hotel beschikt over een heerlijk zwembad, maar de vraag is of u deze zult gebruiken met het strand op een steenworp afstand. De kamers zijn leuk en comfortabel en worden netjes schoongemaakt. Wilt u graag midden in de drukte en aan het strand verblijven? dan kunt u hier genieten van een fijne vakantie!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Glaros Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Glaros Beach (Bron: sunweb)
  • Hotel Glaros Beach
  • Hotel Glaros Beach
  • Hotel Glaros Beach
  • Hotel Glaros Beach