Kreta

Hotel en Appartement Porto Village (extra ingekocht)
Geef uw mening

Hotel en Appartement Porto Village (extra ingekocht)

Hotel Porto Village vormt met hotelkamers en appartementen net een klein Grieks dorpje tussen de groene heuvels van Kreta. In dit complex bieden wij je zeer comfortabele hotelkamers aan waar je alles

bij de hand hebt voor een geslaagd verblijf. Bij voldoende belangstelling wordt een traditioneel Griekse barbecue georganiseerd waar je kunt genieten van heerlijk Grieks eten en drinken en een gezellige sfeer.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Chersonissos, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Porto Village vormt met hotelkamers en appartementen net een klein Grieks dorpje tussen de groene heuvels van Kreta. In dit complex bieden wij je zeer comfortabele hotelkamers aan waar je alles bij de hand hebt voor een geslaagd verblijf. Bij voldoende belangstelling wordt een traditioneel Griekse barbecue georganiseerd waar je kunt genieten van heerlijk Grieks eten en drinken en een gezellige sfeer.