Kreta

Hotel Creta Maris Golf Resort
Geef uw mening

Hotel Creta Maris Golf Resort

Hotel Creta Maris Golf Resort is een gastvrij hotel met een unieke combinatie van Ege´sche bouwstijl en luxueuze faciliteiten. Het complex ligt direct aan het strand en op ongeveer 500 meter afstand

vindt u het gezellige centrum van Chersonissos. Op circa 100 meter afstand bevinden zich een aantal winkeltjes en restaurants. Tevens zijn er diverse faciliteiten en worden er typisch Griekse activiteiten georganiseerd!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Chersonissos, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Creta Maris Golf Resort is een gastvrij hotel met een unieke combinatie van Ege´sche bouwstijl en luxueuze faciliteiten. Het complex ligt direct aan het strand en op ongeveer 500 meter afstand vindt u het gezellige centrum van Chersonissos. Op circa 100 meter afstand bevinden zich een aantal winkeltjes en restaurants. Tevens zijn er diverse faciliteiten en worden er typisch Griekse activiteiten georganiseerd!
Uw zomervakantie in Hotel Creta Maris Golf Resort, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Creta Maris Golf Resort (Bron: sunweb)
  • Hotel Creta Maris Golf Resort