Kreta

Hotel Averinos
Geef uw mening

Hotel Averinos

Op een ideale locatie in Chersonissos ligt Hotel Averinos. Midden in het levendige centrum hoeft u zich geen moment te vervelen. Ook het strand om heerlijk te ontspannen ligt op loopafstand. Ook

het hotel zelf biedt u voldoende vertier. U kunt lekker eten in het restaurant, lekker drinken bij de bar en genieten aan het zwembad.<br/>Wat heeft u nog meer nodig tijdens uw vakantie?

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Averinos in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 359,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 437,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (4)
Op een ideale locatie in Chersonissos ligt Hotel Averinos. Midden in het levendige centrum hoeft u zich geen moment te vervelen. Ook het strand om heerlijk te ontspannen ligt op loopafstand. Ook het hotel zelf biedt u voldoende vertier. U kunt lekker eten in het restaurant, lekker drinken bij de bar en genieten aan het zwembad.<br/>Wat heeft u nog meer nodig tijdens uw vakantie?
 Lees meer bij Sunweb
Hier heb je werkelijk alles binnen handbereik voor een perfecte jongerenvakantie in Chersonissos! Hotel Averinos heeft in de directe omgeving genoeg leuke winkeltjes en restaurantjes. Een discotheek en nachtclub bevinden zich op een paar minuten lopen vanaf het hotel. En ook aan gezelligheid ontbreekt het niet in Hotel Averinos. Heerlijk relaxen aan het zwembad of een drankje drinken bij de poolbar. Voor de lekkere versnaperingen kun je prima terecht in de snackbar. Wat wil je nog meer tijdens een vakantie in Chersonissos?
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Hotel Averinos, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Averinos (Bron: sunweb)
  • Hotel Averinos
  • Hotel Averinos
  • Hotel Averinos
  • Hotel Averinos