Kreta

Hotel Arminda
Geef uw mening

Hotel Arminda

In dit luxe all inclusive hotel wordt u van top tot teen in de watten gelegd! Hotel Arminda heeft een rustige ligging tussen Chersonissos en Stalis, op steenworpafstand van het strand. Vanuit

de meeste kamers heeft u een prachtig uitzicht over zee, dus u kunt heerlijk wegdromen op uw balkon. Wat eten betreft zult u blij verrast zijn: uitgebreide buffetten met een ruim aanbod van de meest heerlijke gerechten. Probeer zeker eens de echte Griekse olijven! Overdag is het heerlijk toeven aan het zwembad terwijl de kinderen zich uitleven in de miniclub. U kunt ook de sauna bezoeken, in de jacuzzi relaxen of een partij tennis spelen. Het zal u in Hotel Arminda aan niets ontbreken!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Arminda in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 283,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
In dit luxe all inclusive hotel wordt u van top tot teen in de watten gelegd! Hotel Arminda heeft een rustige ligging tussen Chersonissos en Stalis, op steenworpafstand van het strand. Vanuit de meeste kamers heeft u een prachtig uitzicht over zee, dus u kunt heerlijk wegdromen op uw balkon. Wat eten betreft zult u blij verrast zijn: uitgebreide buffetten met een ruim aanbod van de meest heerlijke gerechten. Probeer zeker eens de echte Griekse olijven! Overdag is het heerlijk toeven aan het zwembad terwijl de kinderen zich uitleven in de miniclub. U kunt ook de sauna bezoeken, in de jacuzzi relaxen of een partij tennis spelen. Het zal u in Hotel Arminda aan niets ontbreken!
Op een rustige en centrale locatie tussen Chersonissos en Stalis vindt u dit verzorgde All Inclusive hotel. Een zandstrand ligt op slechts 200 meter afstand. Arminda heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is een prima keuze voor onder meer families met kinderen dankzij de ruime familiesuites. Geschikt voor jong en oud!
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hotel Arminda, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Arminda (Bron: sunweb)
  • Hotel Arminda
  • Hotel Arminda
  • Hotel Arminda