Kreta

Hotel Aquasun Village (voorheen Eri Sun Village)
Geef uw mening

Hotel Aquasun Village (voorheen Eri Sun Village)

Hotel Aquasun Village heeft een rustige ligging aan de rand van Chersonissos. Het strand ligt op ongeveer 800 meter afstand en het complex is niet ver verwijderd van Aquapark Star Beach. Het

complex beschikt over een aantal faciliteiten geschikt voor zowel jong als oud. Zo heeft Aquasun Village maar liefst drie zwembaden en twee kinderbaden waar je de hele dag kunt doorbrengen. Daarnaast kunnen de kinderen terecht in de speeltuin of de miniclub. Voor volwassenen is er een tennisbaan en fitnesscentrum, maar lekker uitrusten op het terras met een drankje behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Aquasun Village (voorheen Eri Sun Village) in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 464,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (3)
Hotel Aquasun Village heeft een rustige ligging aan de rand van Chersonissos. Het strand ligt op ongeveer 800 meter afstand en het complex is niet ver verwijderd van Aquapark Star Beach. Het complex beschikt over een aantal faciliteiten geschikt voor zowel jong als oud. Zo heeft Aquasun Village maar liefst drie zwembaden en twee kinderbaden waar je de hele dag kunt doorbrengen. Daarnaast kunnen de kinderen terecht in de speeltuin of de miniclub. Voor volwassenen is er een tennisbaan en fitnesscentrum, maar lekker uitrusten op het terras met een drankje behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Aquasun Village (voorheen Eri Sun Village), Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Aquasun Village (voorheen Eri Sun Village) (Bron: sunweb)
  • Hotel Aquasun Village (voorheen Eri Sun Village)
  • Hotel Aquasun Village (voorheen Eri Sun Village)
  • Hotel Aquasun Village (voorheen Eri Sun Village)