Kreta

Appartement Zanik
Geef uw mening

Appartement Zanik

Appartementen Zanik is een eenvoudig maar zeer comfortabel appartementencomplex waar u zonder twijfel een leuke vakantie tegemoet zult gaan. Houdt van niet te veel poespas en is de ligging voor u erg

belangrijk, dan bent u hier aan het juiste adres.<br/>Het complex ligt vrijwel direct aan het strand en het centrum is op loopafstand te vinden. Grote kans dat u lekker op een luchtbedje in de zee ligt te dobberen. In het complex zelf kunt u in het zwembad natuurlijk ook verkoeling opzoeken, of gezellig een drankje drinken aan de bar.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Chersonissos, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Appartementen Zanik is een leuk en gezellig complex waar GOGO veel appartementen heeft gecontracteerd. Hier zul je zeker een gezellige tijd hebben met de andere GOGO-gasten. In dit complex werkt Nederlandstalig personeel dus dat is wel zo makkelijk! Het is een absolute topper en mag dan ook zeker niet ontbreken in ons aanbod. Het bestaat uit 2 gebouwen genaamd Tina Maria en Zanik. Het ligt direct aan zee en op loopafstand van Star Beach.
Appartementen Zanik is een eenvoudig maar zeer comfortabel appartementencomplex waar u zonder twijfel een leuke vakantie tegemoet zult gaan. Houdt van niet te veel poespas en is de ligging voor u erg belangrijk, dan bent u hier aan het juiste adres.<br/>Het complex ligt vrijwel direct aan het strand en het centrum is op loopafstand te vinden. Grote kans dat u lekker op een luchtbedje in de zee ligt te dobberen. In het complex zelf kunt u in het zwembad natuurlijk ook verkoeling opzoeken, of gezellig een drankje drinken aan de bar.
Uw zomervakantie in Appartement Zanik, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Zanik (Bron: sunweb)
  • Appartement Zanik
  • Appartement Zanik