Kreta

Appartement Tina Maria
Geef uw mening

Appartement Tina Maria

Appartementen Tina Maria Zanik is een leuk en gezellig complex dat enorm populair is onder de Nederlandse gasten en dat in het hoogseizoen ook erg aantrekkelijk is voor jongeren. Dit complex bestaat

uit 3 gebouwen genaamd Tina Maria, Zanik en Elalia. De appartementen liggen direct aan zee en op loopafstand van Star Beach en het centrum van Chersonissos.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Chersonissos, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Zin in een geweldige vakantie op een geweldige locatie? Dan is Appartementen Tina Maria Zanik de plek voor jou! Hier zul je een zeker een fantastische tijd hebben met de andere GOGO-gasten. Tina Maria Zanik heeft een top ligging: ligt direct aan zee en op loopafstand van Star Beach. Ook werkt er Nederlandstalig personeel, dus dat is wel zo makkelijk. Dť plek voor een heerlijke vakantie!
Appartementen Tina Maria Zanik is een leuk en gezellig complex dat enorm populair is onder de Nederlandse gasten en dat in het hoogseizoen ook erg aantrekkelijk is voor jongeren. Dit complex bestaat uit 3 gebouwen genaamd Tina Maria, Zanik en Elalia. De appartementen liggen direct aan zee en op loopafstand van Star Beach en het centrum van Chersonissos.
Uw zomervakantie in Appartement Tina Maria, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Tina Maria (Bron: sunweb)
  • Appartement Tina Maria