Kreta

Appartement Tina Maria Zanik Ii
Geef uw mening

Appartement Tina Maria Zanik Ii

Appartementen Zanik voorheen beter bekend als Appartementen Tina Maria Zanik II is een eenvoudig maar zeer comfortabel appartementencomplex waar u zonder twijfel een leuke vakantie tegemoet zult gaan. Houdt van niet te

veel poespas en is de ligging voor u erg belangrijk, dan bent u hier aan het juiste adres.<br/>Het complex ligt vrijwel direct aan het strand en het centrum is op loopafstand te vinden. Grote kans dat u lekker op een luchtbedje in de zee ligt te dobberen. In het complex zelf kunt u in het zwembad natuurlijk ook verkoeling opzoeken, of gezellig een drankje drinken aan de bar.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Tina Maria Zanik Ii in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 339,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Appartementen Zanik is een leuk en gezellig complex waar GOGO veel appartementen heeft gecontracteerd. Hier zul je zeker een gezellige tijd hebben met de andere GOGO-gasten. In dit complex werkt Nederlandstalig personeel dus dat is wel zo makkelijk! Het is een absolute topper en mag dan ook zeker niet ontbreken in ons aanbod. Het bestaat uit 2 gebouwen genaamd Tina Maria en Zanik. Het ligt direct aan zee en op loopafstand van Star Beach.
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Zanik voorheen beter bekend als Appartementen Tina Maria Zanik II is een eenvoudig maar zeer comfortabel appartementencomplex waar u zonder twijfel een leuke vakantie tegemoet zult gaan. Houdt van niet te veel poespas en is de ligging voor u erg belangrijk, dan bent u hier aan het juiste adres.<br/>Het complex ligt vrijwel direct aan het strand en het centrum is op loopafstand te vinden. Grote kans dat u lekker op een luchtbedje in de zee ligt te dobberen. In het complex zelf kunt u in het zwembad natuurlijk ook verkoeling opzoeken, of gezellig een drankje drinken aan de bar.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Tina Maria Zanik Ii, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Tina Maria Zanik Ii (Bron: sunweb)
  • Appartement Tina Maria Zanik Ii
  • Appartement Tina Maria Zanik Ii
  • Appartement Tina Maria Zanik Ii