Kreta

Appartement Tina Maria Zanik I
Geef uw mening

Appartement Tina Maria Zanik I

Appartementen Tina Maria Zanik I is een leuk en gezellig complex dat enorm populair is onder de Nederlandse gasten en dat in het hoogseizoen ook erg aantrekkelijk is voor jongeren. Dit complex

bestaat uit 3 gebouwen genaamd Tina Maria, Zanik en Elalia. De appartementen liggen direct aan zee en op loopafstand van Star Beach en het centrum van Chersonissos.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Tina Maria Zanik I in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 339,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 389,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Zin in een geweldige vakantie op een geweldige locatie? Dan is Appartementen Tina Maria Zanik de plek voor jou! Samen met Appartementen Zanik vormt Tina MAria één complex. Hier zul je zeker een fantastische tijd hebben met de andere GOGO-gasten. Tina Maria Zanik heeft een top ligging: ligt direct aan zee en op loopafstand van Star Beach. Ook werkt er Nederlandstalig personeel, dus dat is wel zo makkelijk. Dé plek voor een heerlijke vakantie!
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Tina Maria Zanik I is een leuk en gezellig complex dat enorm populair is onder de Nederlandse gasten en dat in het hoogseizoen ook erg aantrekkelijk is voor jongeren. Dit complex bestaat uit 3 gebouwen genaamd Tina Maria, Zanik en Elalia. De appartementen liggen direct aan zee en op loopafstand van Star Beach en het centrum van Chersonissos.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Tina Maria Zanik I, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Tina Maria Zanik I (Bron: sunweb)
  • Appartement Tina Maria Zanik I
  • Appartement Tina Maria Zanik I
  • Appartement Tina Maria Zanik I