Kreta

Appartement Sun Club Olympia
Geef uw mening

Appartement Sun Club Olympia

De sfeervolle Appartementen Sun Club Olympia heeft een rustige ligging en is gebouwd tegen een heuvel. Vanaf het complex heeft u een schitterend uitzicht over Chersonissos en de zee. Het zwembad zorgt

voor de nodige verkoeling en op het terras kunt u aan uw kleurtje werken. Alle appartementen zijn verzorgd en van alle gemakken voorzien. Dit complex staat garant voor een leuke vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

5 aanbiedingen voor Appartement Sun Club Olympia in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 294,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 334,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 334,00vrije keuze
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 372,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 414,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (7)
In het hoogseizoen zit het hier vol met jongeren! De eigenaar doet er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken. Leuk barpersoneel, muziek die uit de boxen knalt en een mooi zwembad zullen jouw verblijf in Sun Club Olympia zeer aangenaam maken! Vanaf Sun Club Olympia loop je ongeveer 800 meter naar het populaire waterpark Star Beach. Hier vind je spectaculaire glijbanen, zwembaden, strand, diverse bars en fantastische feesten!
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Sun Club Olympia is een sfeervol en gezellig appartementencomplex vlakbij het strand en het bekende Star Beach. Bij de bar is het altijd gezellig, geniet van de gastvrijheid van de eigenaar en u verveelt zich geen moment! <br><br>Het complex ligt op een heuvel. Indien u naar het strand of het centrum wilt van Chersonissos dient u de heuvel af te lopen.
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
De sfeervolle Appartementen Sun Club Olympia heeft een rustige ligging en is gebouwd tegen een heuvel. Vanaf het complex heeft u een schitterend uitzicht over Chersonissos en de zee. Het zwembad zorgt voor de nodige verkoeling en op het terras kunt u aan uw kleurtje werken. Alle appartementen zijn verzorgd en van alle gemakken voorzien. Dit complex staat garant voor een leuke vakantie!
 Lees meer bij Sunweb
Wegens groot succes heeft Sudtours extra appartementen ingekocht bij Sun Club Olympia. Het complex is ideaal voor wie graag in het gezellige Chersonissos wilt verblijven, maar het ook lekker vindt om in alle rust te genieten bij het zwembad. Heeft u zin in een snack of een tropische cocktail? De bar is de gehele dag geopend en het hartelijke personeel is altijd in voor een praatje. Zin in een paar uurtjes strand? Op ongeveer 800 meter vindt u het beroemde Star Beach Aquapark. Het complex ligt op een heuvel. Indien u naar het strand of het centrum wilt van Chersonissos dient u de heuvel af te lopen.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Appartement Sun Club Olympia, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Sun Club Olympia (Bron: sunweb)
  • Appartement Sun Club Olympia
  • Appartement Sun Club Olympia
  • Appartement Sun Club Olympia
  • Appartement Sun Club Olympia
  • Appartement Sun Club Olympia
  • Appartement Sun Club Olympia
  • Appartement Sun Club Olympia