Kreta

Appartement Sun Club Olympia +
Geef uw mening

Appartement Sun Club Olympia +

Begin uw vakantie dit jaar met een lach in Appartementen Sun Club Olympia. Het adembenemende panorama uitzicht en de warme service, geven u een speciaal gevoel mee. De eigenaars doen ieder jaar

weer hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Wat altijd een positief resultaat heeft, omdat veel gasten regelmatig terugkeren. U bent hier in een rustige omgeving, ideaal om te ontspannen en toch zo nu en dan het levendige centrum te bezoeken.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Chersonissos, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Begin uw vakantie dit jaar met een lach in Appartementen Sun Club Olympia. Het adembenemende panorama uitzicht en de warme service, geven u een speciaal gevoel mee. De eigenaars doen ieder jaar weer hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Wat altijd een positief resultaat heeft, omdat veel gasten regelmatig terugkeren. U bent hier in een rustige omgeving, ideaal om te ontspannen en toch zo nu en dan het levendige centrum te bezoeken.
Uw zomervakantie in Appartement Sun Club Olympia +, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Sun Club Olympia + (Bron: sunweb)
  • Appartement Sun Club Olympia +