Kreta

Appartement Royal House
Geef uw mening

Appartement Royal House

Wil je tijdens je vakantie in Chersonissos niets missen van deze bruisende badplaats? Dan is Appartementen Royal House een uitstekende keuze! Het complex bevindt zich midden in het leuke centrum van Chersonissos

met in de directe omgeving een ruime keuze aan winkeltjes, terrasjes en restaurants. Wanneer je even wilt bijkomen van de drukte om je heen kun je je heerlijk ontspannen bij het leuke zwembad.

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Appartement Royal House in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 325,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 339,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 359,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 410,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (4)
Appartementen Royal House heeft een zeer centrale ligging! De appartementen bevinden zich niet alleen in het gezellige centrum van Chersonissos, maar ook het strand is op loopafstand. In de directe omgeving vind je veel gezellige restaurants, bars en terrasjes en ook de grote hoeveelheid winkeltjes zorgt ervoor dat je je hier niet hoeft te vervelen!Royal House is een gezellig complex met de faciliteiten die je nodig hebt tijdens jouw vakantie in het centrum van Chersonissos. Een ideale uitvalsbasis om te genieten van de Griekse sfeer!
 Lees meer bij Jiba-zomer

Appartementen Royal House heeft een zeer centrale ligging en is de ideale basis om te beginnen met uw vakantie! De appartementen bevinden zich niet alleen in het gezellige centrum van Chersonissos, maar ook het strand is op loopafstand. In de directe omgeving zijn veel gezellige restaurants, bars en terrasjes† te vinden en de gezellige souvenirsshops zorgen voor veel sfeer.

 Lees meer bij Sunweb
Wil je tijdens je vakantie in Chersonissos niets missen van deze bruisende badplaats? Dan is Appartementen Royal House een uitstekende keuze! Het complex bevindt zich midden in het leuke centrum van Chersonissos met in de directe omgeving een ruime keuze aan winkeltjes, terrasjes en restaurants. Wanneer je even wilt bijkomen van de drukte om je heen kun je je heerlijk ontspannen bij het leuke zwembad.
 Lees meer bij Vaya
In het bruisende centrum van Chersonissos vindt je appartementen Royal House. Star Beach bevindt zich op loopafstand van de appartementen. Chersonissos behoort tot ťťn van de populaire feestbestemmingen van Europa. Langs de boulevard vindt je dan ook diverse discotheken, bars, restaurantjes en winkels. Appartementen Royal House beschikt over een zwembad, waar je overdag kunt uitrusten en ontspannen, om er s?avonds weer flink op uit te kunnen trekken. Beleef een topvakantie in het gezellige Chersonissos en verblijf in appartementen Royal house.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Royal House, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Royal House (Bron: vaya)
  • Appartement Royal House
  • Appartement Royal House
  • Appartement Royal House
  • Appartement Royal House