Kreta

Appartement Porto Village
Geef uw mening

Appartement Porto Village

Wilt u tijdens uw vakantie op pad in Chersonissos, een dagje naar het strand of lekker aan het zwembad luieren? Eigenlijk vindt u alles voor een overheerlijke vakantie in Appartementen Porto Village.

Dit gezellige complex lijkt wel een heus vakantiedorpje! Prachtig gelegen tussen de groene heuvels wordt u hier met open armen ontvangen. Tijdens de traditionele Griekse barbecue maakt u niet alleen kennis met de lokale danskunsten, ook de kennismaking met uw medevakantiegangers staat garant voor veel gezelligheid en levert leuke tips over de omgeving op!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Chersonissos, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Wilt u tijdens uw vakantie op pad in Chersonissos, een dagje naar het strand of lekker aan het zwembad luieren? Eigenlijk vindt u alles voor een overheerlijke vakantie in Appartementen Porto Village. Dit gezellige complex lijkt wel een heus vakantiedorpje! Prachtig gelegen tussen de groene heuvels wordt u hier met open armen ontvangen. Tijdens de traditionele Griekse barbecue maakt u niet alleen kennis met de lokale danskunsten, ook de kennismaking met uw medevakantiegangers staat garant voor veel gezelligheid en levert leuke tips over de omgeving op!
Uw zomervakantie in Appartement Porto Village, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Porto Village (Bron: sunweb)
  • Appartement Porto Village