Kreta

Appartement Pliades
Geef uw mening

Appartement Pliades

Appartementen Pliades ligt recht tegenover het strand van Star Beach en het bijbehorende waterpark. Het uitzicht is prachtig, de ligging is super. Pliades ligt rustig en toch vlak bij centrum, de ideale

uitvalsbasis. Naar het centrum van Chersonissos kunt u lopen of u kunt natuurlijk ook een fiets, scooter of auto huren. Goede appartementen met een prima prijs/kwaliteit verhouding!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Pliades in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 359,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 359,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (5)
Appartementen Pliades ligt recht tegenover het strand van Star Beach en het bijbehorende waterpark. Het uitzicht is prachtig, de ligging is super. Pliades ligt rustig en toch vlak bij het centrum, de ideale uitvalsbasis. Naar het centrum van Chersonissos kun je lopen of voor een paar euro ben je ook met de taxi in het centrum. Goede appartementen met een prima prijs-kwaliteitverhouding!
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Pliades ligt recht tegenover het strand van Star Beach en het bijbehorende waterpark. Het uitzicht is prachtig, de ligging is super. Pliades ligt rustig en toch vlak bij centrum, de ideale uitvalsbasis. Naar het centrum van Chersonissos kunt u lopen of u kunt natuurlijk ook een fiets, scooter of auto huren. Goede appartementen met een prima prijs/kwaliteit verhouding!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Pliades, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Pliades (Bron: sunweb)
  • Appartement Pliades
  • Appartement Pliades
  • Appartement Pliades
  • Appartement Pliades
  • Appartement Pliades