Kreta

Appartement Petra Village Extra Ingekocht
Geef uw mening

Appartement Petra Village Extra Ingekocht

Van uw vakantie genieten in de bruisende badplaats Chersonissos? Verblijf dan in de traditionele appartementen van Petra Village. <br>De appartementen zijn gebouwd in het jaar 2002, zijn mooi gelegen in de heuvels

van Chersonissos en er is een prachtig uitzicht over de haven van de badplaats. Het centrum van Koutouloufari bevind zich op circa 500 meter en het centrum van Chersonissos op een kleine 1000 meter.Neem een frisse duik in het zwembad, bestel een heerlijke cocktail bij de poolbar en uw vakantie is compleet!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Petra Village Extra Ingekocht in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
Van uw vakantie genieten in de bruisende badplaats Chersonissos? Verblijf dan in de traditionele appartementen van Petra Village. <br>De appartementen zijn gebouwd in het jaar 2002, zijn mooi gelegen in de heuvels van Chersonissos en er is een prachtig uitzicht over de haven van de badplaats. Het centrum van Koutouloufari bevind zich op circa 500 meter en het centrum van Chersonissos op een kleine 1000 meter.Neem een frisse duik in het zwembad, bestel een heerlijke cocktail bij de poolbar en uw vakantie is compleet!
 Lees meer bij Sunweb