Kreta

Appartement Palatia Village
Geef uw mening

Appartement Palatia Village

Appartementen Palatia Village is gebouwd als een typische Kretens dorpje en geeft u daardoor een echt vakantiegevoel. De appartementen liggen op een heuvelrug, op circa 1,5 kilometer van het strand en op

1 kilometer van het centrum van Chersonissos. De eigenaars van het complex zijn erg vriendelijk en organiseren iedere week een Griekse barbecue. Daarnaast vindt er twee keer per maand een typische folklore dansavond plaats. Een gezellige sfeer in dit complex is verzekerd!

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Appartement Palatia Village in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 319,00vrije keuze
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 343,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 589,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (4)
De appartementen van Palatia Village zijn tegen een heuvelrug gebouwd. Het gemoedelijke complex beschikt over een mooie tuin en een gezellige sfeer. De eigenaar is zeer gastvrij en doet veel om zijn gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Appartementen Palatia Village is gebouwd als een typische Kretens dorpje en geeft u daardoor een echt vakantiegevoel. De appartementen liggen op een heuvelrug, op circa 1,5 kilometer van het strand en op 1 kilometer van het centrum van Chersonissos. De eigenaars van het complex zijn erg vriendelijk en organiseren iedere week een Griekse barbecue. Daarnaast vindt er twee keer per maand een typische folklore dansavond plaats. Een gezellige sfeer in dit complex is verzekerd!
 Lees meer bij Sunweb
Schoonmaak 3 x p.wk., wisseling handdoeken en bedlinnen 2 x p.wk.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Hier proef je de echte sfeer van Kreta! Appartementen Palatia Village is gebouwd als een typisch Kretens dorpje en geeft je daardoor echt een supervakantiegevoel. Met een bar en een poolbar op het complex kun je hier heerlijk genieten. Alle uitgaansgelegenheden zijn lopend of voor niet te veel geld met een taxi te bereiken.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Palatia Village, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Palatia Village (Bron: sunweb)
  • Appartement Palatia Village
  • Appartement Palatia Village
  • Appartement Palatia Village
  • Appartement Palatia Village