Kreta

Appartement Nontas
Geef uw mening

Appartement Nontas

Appartementen Nontas is al vele jaren een geliefd complex onder Nederlandse vakantiegangers en wij begrijpen wel waarom! Nontas is zeer centraal gelegen, in het centrum van het levendige Chersonissos en op loopafstand

van het heerlijke strand. Voor de kinderen is het Star Beach Waterpark op korte afstand, zodat je met het hele gezin lekker kunt genieten van waterpret!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Nontas in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 345,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Nontas is zeer populair en geliefd bij de Nederlandse vakantieganger! De eenvoudige Appartementen Nontas liggen direct in het centrum van Chersonissos en ook het strand is op loopafstand bereikbaar. Voor de kinderen is het bekende Star Beach Waterpark in de directe omgeving. Dat wordt eindeloos waterplezier!Wij zijn er trots op dat wij ook dit jaar Appartementen Nontas aan onze gasten mogen aanbieden. Wij ontvangen veel enthousiaste reacties over deze appartementen, mede dankzij de vriendelijke eigenaar die er alles aan doet om het jou naar je zin te maken. Het heerlijke zwembad met zonneterras zorgt voor heel wat ontspannen uurtjes in de Griekse zon!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Appartementen Nontas is al vele jaren een geliefd complex onder Nederlandse vakantiegangers en wij begrijpen wel waarom! Nontas is zeer centraal gelegen, in het centrum van het levendige Chersonissos en op loopafstand van het heerlijke strand. Voor de kinderen is het Star Beach Waterpark op korte afstand, zodat je met het hele gezin lekker kunt genieten van waterpret!
Uw zomervakantie in Appartement Nontas, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Nontas (Bron: vaya)
  • Appartement Nontas
  • Appartement Nontas